Sunday, October 17, 2010

Wahhh !!! Sudah mau cuti sekolah

Saya sudah berkire2...ade lagi 5 minggu ( 5 x 5 = 25 hari) sekolah akan becuti...waaaaaahhhh sgt TERUJanyerrrr..
 Cuti sekolah adalah masa yang paling dinantikan bagi saya dan kawan2 yang senasib dengan saya ..( agak2 korang boleh teka tak??) yer of course lah yang berjauhan dengan hubby tersayang..jadi time2 cuti gini lah kami para2 isteri yang PJJ (Perkahwinan Jarak Jauh) dapat berada di sisi en.suami terchenta... dan semetinya cuti sekolah ini akan membawa seribu penantian kerana saya bakal menjadi IBU...(",)

Hopefully sgt22...5 minggu ini adalah 5 minggu yang terakhir bagi saya untuk berjauhan dengan mr.hubby saya...(macam konfiden jer dapat tukar!!)..kawan2 doakan permohonan pertukaran saya diluluskan yer....

1 comment:

my note said...

InsyaALLAH..., klu rezeki ader xkan kemana...., erm, 15/11 nie dh kuar result pertukaran..., -wani

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Designed By Blogs Gone Wild!