Saturday, October 16, 2010

Ohhhh......result of MGT

Semalam..saya ada jumpe doktor utk review saya punya MGT (result minum air gule yang manis macam nak mati tu)....hurm berat badan saya langsung tak naik...mantain jerk - 58.8 kg...pelik jugak...tapi memang lah sejak 2 menjak ni selera makan makin berkurangan skit..mungkin badan cepat letih 'plus' pewot asyik senak jerrkk... Yang penting result MGT tu normal...means that saya takde kencing manis @ diabetis...Alhamdulilah....
Next Wednesday..I have go to General Hospital...sebab nak refer dengan specialist berkaitan dengan result dari scan hari tu...Hopefully everything will be okay....Jadi kawan2 tolong doakan saya yer...

2 comments:

dina said...

kena jaga makan gak..bb dalam perot nak makan ..ajak sara teman (akak ipar sara)

Kisah^Husna said...

oh...thanx 4 da advice ya...

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Designed By Blogs Gone Wild!