Monday, November 15, 2010

Alhamdulilah!!!

Alhamdulilah...hari ni merupakan hari yang terindah...saye menerima berita yang hampir setahun saya menanti (walaupun tak se-x^cited news time early pregnant dulu)...15 Nov 2010..hari ni saya dapat news yang permohonan pertukaran saya ke negeri selangor DILULUSKAn....waaaahhhh tahniah kepada diri sendiri..dan happy sgt...Alhamdulilah...Syukran Jazilan Ya Allah.....So baby, esok ayah balik and InsyaAllah kite bertiga akan hidup bersama lepas ni..mesti bestkan baby....malam2 ayah ade utk temankan kite...hikhikhik (",)

So sekarang ni en.hubby tgh sibuk mencari rumah sewa di sekitar area Hulu Langat, Selangor...berdebar pun ade bile pikir akan menempuh enviroment baru nanti..huhuhuhuhu.....

1 comment:

♥ balkidz_hunny ♥ said...

Korang balik Langat,
aku pulak keluar dari Langat! :)

congrets! rezeki baby!

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Designed By Blogs Gone Wild!