Saturday, March 17, 2012

Finally...boleh jugak remove timeline FB...



Sejak pakai timeline kat fesbuk tu i rasa menyampah betul nak on FB through Cik Lappy ni..sebab rasa serabut kepa hotak yang memang sedia serabut ni..
Lastly, tadi duk godek2 dapat lah remove timeline tu...

so buat sesape yang nak remove u all boleh lah visit this link wokey:

u all pilih salah satu browser yang korang guna ( i pilih mozilla ), then u download...
Lepas dah siap download, u all tutup    browser dan buka balik. Okay tak? Kalau okay jangan lupa  share dengan kawan u all! 
 Byeeee....
 Assalammualaikum....... ^^

1 comment:

Qyla Aqilah said...

http://dedazzlerzzshoppe.blogspot.com/

The pit stop of fashion lovers. We offer the range of dazzling and mesmerizing Sarees for your Baju Kurung,Kebaya and Kaftan, Punjabi Suits, Salwar Kameez exclusively imported from India. Various colors, designs, popular fashions, and textiles custom-made for you to bring colours in your life

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Designed By Blogs Gone Wild!